Rólunk

Igyekszünk a lehető legjobb ellátást biztosítani négylábú barátjának, Önnek pedig megfelelő tájékoztatást adni.


A Rózsavölgyi Állatorvosi Rendelőt Dr. Szabó Zoltán szaporodásbiológus főállatorvos alapította 1991-ben. Alapítónk a rendelőt egészen a 2010-ben bekövetkezett haláláig vezette. A rendelő az elmúlt több, mint két évtizedben Rózsavölgy állatbarát lakossága körében igen népszerű és elismert lett, a környéken élő állatok szakértő segítségre leltek a rendelő elhivatott munkatársaiban. Nálunk a bajba került kutyák, macskák szakszerű ellátást, a gazdik pedig kedves megnyugtató szavakat, praktikus tanácsokat kaphatnak. Hozzánk nem csak akkor érdemes betérni, ha a kedvencünkkel baj történik. Sokszor az állatorvossal történő beszélgetés során tudunk olyan tanácsokat adni, melynek betartásával későbbi betegségeket előzhetünk meg. Rendelőnk alapítójának hitvallását a mai napig magunkénak tudjuk: Jobb ma a prevenció, mint holnap a gyógyítás.


Állatorvosaink

Dr. Váraljai Orsolya

Kisállatgyógyász szakállatorvos

2011-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. 

Több mint 10 éve foglalkozom kutyák és macskák gyógyításával. A diploma szerzést követően Érden, egy nagy múltú állatorvosi rendelőben dolgoztam, ahol rengeteg tapasztalatot szereztem az állatgyógyászat valamennyi területén. 

Az elmúlt évek során gyakran utaztam Nepálba, ahol önkéntes állatorvosként több katmandui állatmentő szervezet munkáját segítettem. Főbb érdeklődési területem a belgyógyászat, kardiológia, bőrgyógyászat, szív- és hasi ultrahang diagnosztika, kisállatok epilepsziás megbetegedései. 

Pártolói tagja vagyok a Magyar Bőrgyógyász Állatorvosok Egyesületének. 2020-ban kisállatgyógyász-szakállatorvosként is lediplomáztam.

Dr. Kövesdi Emese

Állatorvos

2012-ben végeztem a Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karán.

Az ezt követő közel 10 évben több nagyforgalmú rendelőben, állatkórházban dolgoztam, ahol rengeteg tapasztalatot szereztem a kisállatgyógyászat valamennyi területén.

Lehetőségem volt számos sebészeti beavatkozás elvégzésére, új sebészeti technikák elsajátítására.

Kedvelt szakterületem a kutyák és macskák fogászata, amely témában folyamatosan igyekszem bővíteni a tudásomat.

Szerencsésnek érzem magam a hivatásomért, és hogy a mindennapi munkám során azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek.

Asszisztenseink

Herczeg Anikó

Asszisztens

Gyerekkorom óta örömmel tölt el, ha állatok vesznek körül. Szerencsésnek tartom magam, hogy közel tíz éve nem csak a mindennapjaim, hanem a munkám részévé is váltak a kis négylábúak. 

Feladatom a rendelő működtetésén túl, hogy segítsek a gazdiknak, asszisztáljak a gyógyításban és gondozzam a segítségre szoruló állatokat.

Mióta közelebb kerültem ehhez a gyönyörű hivatáshoz, a legfárasztóbb nap után is úgy érzem: volt értelme! Nem csak dolgoztam, hanem valami igazán hasznosat tettem az állatokért és a gazdikért! 

Gombos Zsuzsi

Kisállatgyógyászati asszisztens

2014 ben kezdtem állatorvosi asszisztensként. 
Az évek alatt több rendelőben is dolgoztam, ahol különböző területeken szereztem szakmai tapasztalatokat. 

Az elmúlt 8 évben szerzett munkatapasztalatommal, mindenre nyitott vagyok, pozitív hozzáállásommal, folyamatos fejlődési vágyammal, szakmai továbbképzéseken veszek részt, hogy bővítsem tudásomat és hogy a legmagasabb színvonalban járulhassak hozzá kis kedvenceink gyógyulásához.

2018-ban elvégeztem a Kisállatgyógyászati asszisztens képzést az Állatorvosi Tudományi Egyetemen.